Ridderhatten 314, 5220 Odense SØ

Spændende familie villa med nyere tag - beliggende i lukket børnevenligt vænge.

Flot, velholdt rødstensvilla. Beliggende i lukket vænge i Tornbjerg, som er et attraktivt boligområde, nær ved grønne områder. Tæt ved UNI, Rosengårdcentret samt Bilka og inden længe også det nye Supersygehus og Letbanen. I cykelafstand til skole, nær ved Tornbjerg Gymnasium og tæt ved børneinstitutioner. Samtidig i behagelig afstand til Den fynske Motorvej.

Boligen, som har en rigtig god planløsning, indeholder: Præsentabel forstue med skab, flot gæstebadeværelse med gulvvarme, 2 store børneværelser med skabe samt glasdør ind til et skønt stort køkken. Køkkenet er et hvidt Alno køkken med gulvvarme, spotsbelysning samt loftsvinduer, som blev isat i forbindelse med det nye tag. De giver giver en rigtig fin belysning. Stort bryggers ligeledes med Aldo inventar og gulvvarme. Spisestue i forbindelse med køkkenet. Hyggelig opholdsstue, hvor man kan sidde og nyde flammerne fra den indbyggede brændeovn i muren mellem stue og alrum. Fra stuen kommer man ud i et spændende rum med et gult teglstens gulv med gulvvarme og loft til kip. Velegnet til multirum/teenageværelse eller kontor. Herfra er der udgang til terrasse. Separat forældresoveværelse med skabe, herfra er der adgang til eget brusebadeværelse med gulvvarme.

Alle opholdsrum har bræddegulve og øvrige rum, gulvfliser med gulvvarme. Der er hvide lofter overalt, som følger taget, hvilket giver en rigtig god loftshøjde, ligeledes er der hvide døre overalt. Alt i alt en meget skøn bolig, som fremtræder indflytningsklar.

Under tag er der carport samt udhus og et overdækket indgangsparti. Taget er fra 2009 med nye udhæng og tagrender. Ejendommen er fuld muret. Det er virkelig en kvalitets villa, som er et besøg værd.

Lukket ugenert have, som er nem og bekvemt anlagt.

Ring til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. 21439843 og få en fremvisning af denne skønne bolig og hør mere om ejendommen og området.