Bellingevej 134, 5250 Odense SV

Villa med en god kælder - og en fantastisk udsigt over Bellinge.

NEDSAT med kr. 150.000.

Stor, spændende 60 ér villa med en god kælder. Beliggende på rolig villavej i den gamle del af Bellinge med udsigt over marker. Tæt ved indkøb, skoler, ådal med smukke stisystemer, offentlig transport til Odense centrum samt i behagelig afstand til Den Fynske Motorvej.

I stueplan indeholder boligen: Entré med trappeforløb til kælderen. Stort dejligt køkken/alrum med flisegulv - her er god plads til hele familien og til gæstebesøg. Bryggers med skabe, tørretumbler og vaskemaskine samt et depot rum. Vinkelopholdsstue med udgang til en stor ny komposit terrasse fra 2020, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Bellinge By og markerne. Fra terrassen er der nedgang til haven. Gæstebadeværelse, stort soveværelse med skydeskab, værelse samt et stort badeværelse, hvor der sagtens kan være plads til en spa.

Kælderen indeholder: Fordelergang, værksted med trappe til haven, 2 store "værelser" som familien har brugt til teenage værelser, brusebadeværelse og yderligere 4 gode disponible rum.

Ejendommen har fået nyt tag, tagrender og nedløb i 2016.

Lukket ugenert have til begge sider med en god solterrasse.

Ring til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. 21439843 og aftal tid til fremvisning og få mere at vde om ejendommen og området.