Henriettevej 78, 5000 Odense C

Skøn dobbeltvilla med central beliggenhed for byen og det nye havnemiljø.

Skøn, dobbelt villa opført i 1906 i røde sten. Centralt beliggende midt i det populære Skibhuskvarter, Kun en smuttur fra det charmerende Havnemiljø med Havnebad, Storms pakhus, den kommende Letbane, Odense Banegård og samtidig kun en kort spadseretur fra Odense Centrum med alle de hyggelige cafeer og restauranter og gode forretninger. Ligeledes ved siden af alle nærbutikkerne på Skibhusvej. Skt. Hans Skole er beliggende nær ved.

Boligen, som er i tre godt udnyttede plan. Indeholder i stueplan: Entré med trappeforløb, hvidt køkken/alrum med dobbeltdør ud til haven. Huset er nemlig beliggende på vejens solside. Fra køkkenet er der franske døre til en skøn stor stue.
Få trin op på en repos finder I en lækkert brusebadeværelse fra 2016 med gulvvarme, væghængt toilet og fint badeværelses møbel. Videre op til 1. salen er der repos, stort soveværelse med masser af indbyggede skabe samt et skønt børneværelse med loft til kip. (Her er mulighed for at indrette endnu et børneværelse) ved at etablere en kvist mod vejen og og lave soveværelset om til to værelser. Der er ligeledes en ca. 1,5 meter dyb skunk ved trappen.
I opholdsrum er der de oprindelige plankegulve og flere steder er der radiatorskjulere.

Kælderen, som er rigtigt godt udnyttet og med pæne klinkegulve stort set overalt. Her er grovkøkken/vaskerum, kontor, "gæsteværelse", værksted/hobbyrum, mindre brusebadeværelse med væghængt toilet ligeledes fra 2016, samt et disponibelt rum/viktualierum.

I haven er der et cykelskur samt lille udhus (oprindeligt det gamle "das").

Helt lukket nem og bekvem anlagt have, som vender perfekt for solen.

Ring og bestil til til fremvisning af denne spændende ejendom, enten til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. 21439843 eller til ejer Jens Senius på telf. 22158902, for at få mere at vide om ejendommen og området.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.