Stenløsegyden 39, Stenløse, 5260 Odense S

Stor velholdt villa med en parklignende have og med tilhørende grund til evt. heste

En smuk og velholdt ejendom med flotte rapporter og et usædvanligt lavt varmeforbrug. Samtidig er der anlagt siveanlæg, så I sparer afledningsafgiften i jeres vandforbrug.
Ejendommen er beliggende i Stenløse, kun 9 km fra centrum og kun 1,5 km fra Skt. Klemens Skolen og Rema, offentlig transport, vuggestue og børnehave. I smukke natur omgivelser er I på landet, men alligevel i behagelig afstand til alle byens spændende faciliteter. Samtidig er der kort afstand til Den Fynske Motorvej.

Entré hvorfra I kommer ind i en smuk opholdsstue med bl.a. Dinesens flotte lyse plankegulv. Fra stuen er der udgang til en skøn stor solterrasse samt trappeforløb til 1. sal. Stort køkken/alrum med gulvvarme, en spændende "irret" kobber emhætte og en sydamerikansk stenplade med indlagte induktionsplader - herfra er der ligeledes udgang til terrassen. I køkkenet er der en smuk udsigt til begge sider. Fordelergang med brusebadeværelse, bryggers/grovkøkken med gulvvarme og godt med skabsplads samt 3 børneværelser. Alle værelser har skabe og det ene værelse en hems.
Ad en flot trappe i stuen kommer I op på 1. salen, hvor lofterne går til kip. Her er et multirum/arbejdsværelse/legerum - mulighederne er mange. Meget stort soveværelse med masser af skabe samt brusebadeværelse med en spektakulær bruseniche. Et disponibelt rum samt et stort opbevaringsrum.

Stor dobbelt carport med godt med hylde plads samt et dejligt værksted/viktualierum.
Flot stråtag med rygning af lyng. Ejendommen er i sten, som er malet røde og fremtræder inde- såvel som ude i meget velholdt stand.
Hertil kommer en fantastisk smuk og idyllisk anlagt have med lille "sø" med guldfisk. Videre på havevandringen finder I et asparges og peberrodsbed, frugtræer, køkkenhave og egen lille mini skov, hvor I kan gå ud og vælge årets juletræ 2021 - haven skal absolut ses og opleves. De andre 2/3 del af grunden ligger til højre for huset - her er jordslangerne lagt ned, som giver den meget billige opvarmning. På dette stykke jord er der mulighed for et par heste, et par køer eller får. Eller I kan, som det nu er oppe i tiden, lave en blomstereng til gavn for bier og insekter.
En skøn bolig, som jeg vil glæde mig til at fremvise for jer.

Brutto- og nettoudgiften omfatter IKKE udgifterne til energi, vand/afløb og andre forbrugsafhængige forhold samt løbende vedligeholdelsesudgifter.