Havremarken 23, 5260 Odense S

Super velholdt villa. Attraktivt beliggende i roligt børnevenligt vænge i Hjallese.

Det er en fornøjelse at kunne udbyde denne skønne ejendom til salg. Den er roligt beliggende i "Markkvarteret" i lukket vænge med legeplads og en velfungerende grundejerforening. Nær ved grønne områder, UNI, det kommende Super Sygehus og Letbanen og med kun 4 km til Odense City, hvor der er et væld af kultur oplevelser, cafeer og restauranter samt gode forretninger og der er cykelsti helt dertil og nem adgang til Den Fynske Motorvej. Området hører til Hjallese skolen og den private Lilleskole er beliggende i nærområdet. Ligeledes er der flere daginstitutioner og handelsmuligheder.
Boligen er renoveret med sans for lækre detaljer for et betragteligt beløb og fremstår meget vedligeholdt både inde og ude, lige til at flytte ind i.

Boligen i et plan indeholder: Entré/bryggers med skabe og nyere varmveksler. Fordelergang med stort værelse og flot gæstebadeværelse med bruseniche. Stort, funktionelt køkken med UNOFORM inventar masser af skabe, sokkelskuffer og gipsloft med spots. Fra køkkenet er der udgang til en fin gårdhave, hvor I kan sidde og nyde morgenkaffen. Endnu et værelse samt dejlig lys stue med udgang til sydvestvendt terrasse og hyggelige lille have. Soveværelse med aircondition og rigtig godt med skabe samt adgang til eget badeværelse med bruseniche, spektakulært væghængt toilet "ægget" fra Alessi. Begge badeværelser er fra UNOFORM med granitbordplader. Overalt i huset er der gode skabsløsninger. Der er gulvvarme i entre/bryggers, fordelergang, køkken og begge badeværelser. Gipslofter i stue, køkken og det ene badeværelse.

Derudover er der carport og udhus samt en helt lukket nem og bekvemt anlagt gårdlignende have.

I vænget er der en fin lege- og tumleplads til børnene og som bliver vedligeholdt af grundejerforeningen.

Ring til ejendomsmægler Susse Ehrhorn på telf. nr. 21439843 for en fremvisning og få mere at vide om boligen og området.